ADRA-kveld og julebord lørdag 9. november kl. 18.00!

Tradisjonen tro inviterer Adventkirken Mjøndalen til vegetarisk julebord i samarbeid med hjelpeorganisasjonen ADRA og Sunnhetsbladet. Katastrofene er mange og lidelsene uendelige. Vi har alle de grusomme bildene fra orkanherjingene i Karibien og syklonen som rammet Mosambik friskt i minnet. For oss som bor så langt unna, er det vanskelig å forstå – å ta det inn over oss. Uansett kan vi vise vår solidaritet ved å sende penger gjennom en av hjelpeorganisasjonene. De vet hvor skoen trykker mest. 

Som vanlig kombinerer vi derfor årets julebord med å støtte hjelpe-organisasjonen ADRA. Vi får blant annet møte noen av jentene fra Keep girls safe-prosjektet. Det blir også anledning til å kjøpe julegaver som gir varig hjelp til dem som trenger det mest. 

I år får vi innslag av Seven-jentene, jentegruppa som er vel kjent i området vårt. De har også vært på tur til Thailand og møtt jentene fra Keep girls safe prosjektet.

Fra ADRA kommer Britt Celine, Sunita, La og Siroj.

Siroj Sorajjakool er President for Asia-Pacific International University i Thailand. Tidligere jobbet han som Programsjef for ADRA Thailand der han jobbet tett med prosjektet Keep Girls Safe et prosjekt for statsløse mennesker i Chiang Rai. Gjennom feltbesøk og samtaler har han et godt innblikk i utfordringene i denne regionen.

Sorajjakool har forsket på utfordringene til barn i prostitusjon og moderne slaveri i Thailand i mer enn et tiår. Boken hans, Human Trafficking in Thailand: Issues, Trends and the Role of the Thai Government ble publisert i 2012 av forlaget Silkworm.

Sunita Winitkoonchai begynte å jobbe for ADRA i 2003, men sluttet etter et par år og jobbet for andre organisasjoner. I 2015 kom hun tilbake som prosjektkoordinator for Keep Girls Safe-prosjektet i ADRA Thailand. Sunita fikk selv utdanning i gave fra en tante da hun var ung. Hun brenner å hjelpe flere unge jenter til å få den samme muligheten.

La er 18 år og studerer engelsk ved Asia Pacific International University utenfor Bangkok,Thailand. Hun har vokst opp på Keep Girls Safe-hjemmet.

Selvsagt blir det også et rikholdig koldtbord med vegetarisk festmat, desserter og god drikke.

Sett av denne kvelden til et hyggelig sosialt fellesskap. Bli med på en berikende kveld hvor du får anledning til både å gi og få! Ta gjerne med deg noen gode venner! 

Inngangspengene, 200 kr for voksne, 75 kr for barn og 500 kr for familier.

Tid og sted: 9. november kl. 18.00 i Adventkirken Mjøndalen 

Hjertelig velkommen!

Vil du vite mer om arrangementet, kan du ringe Svanhild Stølen på

mobil: 482 27 926.

 

Arrangører: Adventkirken Mjøndalen i samarbeid med ADRA og Sunnhetsbladet