Opplysninger

 • Informasjon fra barnesabbatsskolen

  Lagt ut av Anonym den 18. September 2020

  19.september kl. 10-11 blir det familiegrupper. 2-3 familier settes sammen til en gruppe. Gruppen får et ferdig planlagt opplegg som vil bestå av samtalespørsmål, bibelfortelling, bønnekativitet og hobbyaktivitet. Møt opp utenfor kirken, så får du tildelt en gruppe du kan tilhøre og et rom å være på. Vi vil bruke rommene i barnesabbatskoleavdelingen, og klasserom på Rosendal hvis det er behov for det.

  26.september: Aktivitetsløype ute + tenåringsklasse

  3. oktober: Aktivitetsløype ute + tenåringsklasse

  Hilsen barnesabbatskoleteamet
 • Liker - Liker ikke -

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 17. September 2020

  «NÅR FORANDRING IKKE FRYDER, SELV OM DET ER TIL DITT EGET BESTE» er tittelen på sabbatens preken. Vi liker forandringer, men noen ganger er forandringer smertefullt
  Selvinnsikt?
  Har du god selvinnsikt?
  Jeg kjenner en Reidar som jeg liker, og jeg kjenner en Reidar som jeg ikke liker.
  Du kjenner en del av deg selv som du liker, og du kjenner en del av deg selv som du ikke liker.
  Elsker deg!
  Gud elsker deg akkurat som du er, men han elsker deg altfor mye til at han vil du skal forbli som du er. Han ønsker at du skal bli mer som Jesus.
  Hvordan?
  Hvordan skjer det? Er det sånn at Gud knipser i fingeren, og så er du en ny person. Skjer det plutselig en dag du går nedover gaten? Nei, nei, nei. Det er en prosess. Det handler om karakterutvikling – om helliggjørelse.
  Tre sabbater
  Kommende sabbat og de neste to ukene skal vi se på hva som må til for at du og jeg skal bli lettere personer å være sammen med. Du vil også trives mye bede med deg selv, etter å praktisere det du lærer fra Bibelen de neste tre ukene.

  Taler: Reidar J. Kvinge


  Oppgaveark
 • Registrere fremmøte

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 29. August 2020

  Alle er velkommen i kirka. For å ha mulighet for eventuell smittesporing er det nødvendig at vi har oversikt over hvem som er tilstede hver enkelt sabbat. Derfor må du registrere deg når du kommer til bibelstudium og/eller gudstjenesten. Husk å holde god avstand til hverandre i kirka og utenfor. Hvis vi skulle bli flere enn det smittevernreglene skulle tilsi, kan vi bli nødt til å lukke døra for flere tilhørere.

  Fra 5. september bruker vi en digital løsning for registrering som gjelder for resten av året. Har du vært i kirken etter det, vil du være registrert og ha mottatt en strekkode på epost. Hvis du har den tilgjengelig på telefonen eller papir, vil tilstederegistrering gå raskt ved ankomst.
  Om du ikke har registrert deg, finner du mer informasjon og link til registreringsskjema her
  Ta kontakt med kirkevertene om du ikke finner strekkoden igjen.

 • Ønsker du kunngjøringen på epost?

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 09. April 2020  Som hovedregel sendes kunngjøringene ut på fredag. Fra tid til annen kan det også bli sendt ut informasjon i tillegg til dette.
  Legg gjerne inn ditt mobiltelefonnummer også, da kan vi nå deg med SMS om det skulle behøves.
  Ønsker du å ha noe med på ukens kunngjøring, bør det være oss i hende innen onsdag kl 21. 
  Savner du kunngjøringen? Sjekk ditt spamfilter om den skulle ha havnet der. Ta gjerne kontakt med oss.

  Klikk for påmeldingsskjema! 

Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 19:08, 25 Sep 2020

Slutt: 19:05, 26 Sep 2020