Seventh-Day Adventist Church

- Mjøndalen menighet Et menighetsfellesskap til ære for Gud og til glede for mennesker.

Menu

Google oversetter

Lørdag kl 11.15

Gudstjenesten i Syvendedags Adventistkirken kan variere i form fra kirke til kirke, og fra gang til gang. Den har en relativt fri form, med møteleder som introduserer det som skal skje.

Som regel består gudstjenesten av en allsangsstund, opplesning av dagens bibeltekst og felles bønn, samt en fortelling for barna før dagens tale. Frivillig kollekt samles inn i benkeradene, til drift av menighetens aktiviteter, eller andre formål.

I tillegg til ordinære gudstjenester har vi også lovsangs-, familie-, speider- og julegudstjenester. I oktober har vi høsttakkefest. 

Syvendedags Adventistkirken i Mjøndalen velger sanger fra et bredt spekter som strekker seg fra de kjente og kjære salmene i "Salmer og Sanger", til nyere lovsanger på norsk og engelsk, og tradisjonelle kristne barnesanger. Alle sangtekstene vises på lerret. 

Nattverd feires en gang i kvartalet og er åpen for alle. I Adventistkirken praktiserer vi fotvask i forkant av "måltidet", hvor kvinner og menn går til separate rom for handlingen.

Om man ikke ønsker å delta i fotvasken, kan man vente i kirkesalen i stille meditasjon. Når alle er samlet igjen, blir brødet velsignet og deretter utdelt i benkeradene. Pastoren leser et skriftsted før menigheten inntar brødet samtidig. Når dette er utført, blir vinen (alkoholfri) velsignet, det deles ut et lite beger i benkeradene og samme rituale gjentar seg.

Ansvarsliste for gudstjenesten.

Møteplan for Adventistkirker i Buskerud