Vi arrangerer en café-dag omtrent annenhver onsdag i vår- og høstsemesteret. "Vi" er en gruppe mennesker (flest pensjonister) som liker god vegetarisk mat, både fordi det smaker godt, og ikke minst fordi det sunt. Vi gjerne vil dele denne entusiasmen med flest mulig. 

Vi legger opp til en variert meny av velsmakende vegetariske retter, enkelte er også veganske. Vi henter ingredienser, oppskrifter og inspirasjon fra mange land. På cafédagene har vi vanligvis tre ulike vegetariske retter med varierende tilbehør og salater. Vårt mål er at alle kan finne noe de liker og tåler. Vi vil ha minst ett alternativ til dere med allergi mot gluten, nøtter eller laktose.

Den konkrete menyen vil bli publisert ca. en uke før selve dagen.


På cafédagene åpner vi serveringen kl 15.30 og lukker spisesalen kl 18.00. Da blir det som regel arrangert et interessant foredrag om et aktuelt emne innen helse. Det overordnede tema er "Friskere Liv" 


Planlagte Cafédager høsten 2021:

27. oktober

10. november

24. november

 

Gruppen ledes av Sissel Gustavsen. Hun får god assistanse fra en rekke andre gode hjelpere til både innkjøp, matlaging, rydding, oppvask og renhold. 

Glimt fra tidligere forbereder :

Snutt to:


KOM OG SPIS!