Vi har hatt den siste cafedagen i år. Det er ikke avgjort om vi kan fortsette over nyttår. Tidligst oppstart blir i slutten av januar. Mer informasjon kommer her.

Foredragene hver onsdag kl 18.00 med tema DET GODE LIV fortsetter noen uker til. Det blir servert en enkel varmrett kl 17.00 i forkant av møtet.  

 

"Vi" er en gruppe mennesker (for det meste pensjonister) som liker god vegetarisk mat, både fordi det smaker godt, og ikke minst fordi det er godt for både miljø og helse. Vi gjerne vil dele denne entusiasmen med flest mulig. 

Vi legger opp til en variert meny av velsmakende vegetariske retter, enkelte er også veganske. Vi henter ingredienser, oppskrifter og inspirasjon fra mange land. På cafédagene har vi vanligvis tre ulike vegetariske retter med varierende tilbehør og salater. Vårt mål er at alle kan finne noe de liker og tåler. Vi vil ha minst ett alternativ til dere med allergi mot gluten, nøtter eller laktose.

Den konkrete menyen vil bli publisert ca. en uke før selve dagen.


Gruppen ledes av Brit Fossum som får god assistanse fra en rekke andre gode hjelpere til både innkjøp, matlaging, rydding, oppvask og renhold. 


KOM OG SPIS!

Sabbatens begynnelse og slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 15:18, 08/12/2023

Slutt: 15:17, 09/12/2023