Vi arrangerer en café-dag med etterfølgende foredrag med tema relatert til helse og livsstil, omtrent annenhver onsdag i vår- og høstsemesteret. 

På cafédagene åpner vi serveringen kl 15.30 og lukker spisesalen kl 18.00. Da følger et interessant foredrag om et aktuelt emne om helse. Det overordnede tema er "Friskere Liv" 

Kommende Cafédager:

22. mars  Les menyen her
 
   Velkommen til siste cafedag før sommeren.

Åpen for servering fra 15.30 til 18.00

 

"Vi" er en gruppe mennesker (flest pensjonister) som liker god vegetarisk mat, både fordi det smaker godt, og ikke minst fordi det sunt. Vi gjerne vil dele denne entusiasmen med flest mulig. 

Vi legger opp til en variert meny av velsmakende vegetariske retter, enkelte er også veganske. Vi henter ingredienser, oppskrifter og inspirasjon fra mange land. På cafédagene har vi vanligvis tre ulike vegetariske retter med varierende tilbehør og salater. Vårt mål er at alle kan finne noe de liker og tåler. Vi vil ha minst ett alternativ til dere med allergi mot gluten, nøtter eller laktose.

Den konkrete menyen vil bli publisert ca. en uke før selve dagen.


Gruppen ledes av Sissel Gustavsen. Hun får god assistanse fra en rekke andre gode hjelpere til både innkjøp, matlaging, rydding, oppvask og renhold. 


KOM OG SPIS!

Sabbatens begynnelse og slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:36, 09/06/2023

Slutt: 22:37, 10/06/2023