Opplysninger

Opplysninger

 • Kollekt denne uken

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. Mai 2024


  Sabbatene 18. mai til 27. august 

  Sabbatsskolekollekt (NB! 29. juni tar vi opp det 13. sabbatsoffer)  

  Menighetens aktiviteter
   
  Klikk på formålet du vil gi til. Lenken går til vår digitale "kollektkurv" hvor du kan sette inn beløpet du vil gi. Husk å godkjenne gaven i VIPPS. 

  Hver uke tar vi opp sabbatsskolekollekten går til evangelisk arbeid på verdensplan. Midlene inngår i vår verdenskirkes misjonsbudsjett. Den siste sabbaten i hvert kvartal heter denne kollekten "Det 13. sabbatsoffer" hvor 25% er til prosjekter omtalt i misjonsfortellingene(i studieheftet) og videoene fra Misjon Spotlight.

  Den siste sabbaten i hvert kvartal kalles denne kollekten "Det 13. sabbatsoffer" hvor 25% er til prosjekter omtalt i misjonsfortellingene(i studieheftet) og videoene fra Misjon Spotlight.

  Du finner årets kollektplan her. Det er mulig å støtte andre formål menigheten, både lokalt og sentralt, trenger midler til på menighetens giverside.

  Pengene som kommer inn til ukens gudstjenestekollekt går til menighetens løpende utgifter. Eksempelvis betaler vi hver måned for strøm til lys og varme. For noen dager siden betalte vi fem tusen for frakt av en hjelpesending til Litauen og vi har nylig kjøpt 150 nye kopper og glass til spisesalen. Det hender jo fra tid til annen at ting knuses og tiden var nå inne for å sørge for at alle kan hver sin kopp eller glass. Selv om alle som ble med til Gausdal leirsted innen kort tid får en liten regning, kan det nok hende det ikke blir full dekning av alle utgiftene til det arrangementet.
  Tak for all trofast støtte til vårt arbeide. 
  Årets kollektplan finner du. her.


Sabbatens begynnelseog slutt

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:45, 21 Jun 2024

Slutt: 22:45, 22 Jun 2024