Opplysninger

Opplysninger

 • Markering av 30 år med ADRA

  Lagt ut av Anonym den 20. April 2023

  Sabbaten 22. april markerer ADRA 30 år siden stiftelsen i 1993 her i Norge.

  Hjertelig varmt velkommen til ADRAs jubileum i Mortensrud kirke. 
  Uten menigheten og alle støttespillere, som deg – hadde ikke ADRA fantes.

  Nytt: Programmet blir streamet her:  www.adranorge.no

  Det blir barneprogram ved Nina og Jostein Myrdal kl 10.30 – 11.30 i lokalene til Frikirken på Senter Syd, Mortensrud – i lokalene der Adventistkirken Cornelius vanligvis holder til.

  I Mortensrud kirke:

  10. 30 – Panelsamtale: Birgit Philipsen, Victor Marley, Frida Reierson og Sigve Tonstad.

  11.45 – Gudstjeneste ved leder for ADRA International, Michael Krüger. Musikkinnslag ved Petter Simonsen, Advent Ambassadors og musikkgruppe fra Moss, ledet av Else B. Haugen.

  Kl. 15.00 blir det stort jubileumsprogram i Mortensrud kirke med mye musikk og gjester fra blant annet partnerland i Sør.

  En av gjestene til jubileet er visepresidenten for ADRAs arbeid i Ukraina, Artem Dikhtiaruk. I tillegg til å besøke ADRA, får han møte mor og annen familie som er flyktninger i Norge. De har ikke møtt eller sett hverandre på over et år.

  Da krigen i Ukraina var et faktum for et år siden, ble ADRA Norge innkalt til nettverksmøter for å koordinere innsatsen. Et sterkt minne derfra, var Artem som rapporterte fra bomberom  der drønn fra bomber gjallet i bakgrunnen.

  «Takket være støtten dere har vært med å gi fra Norge, kan vi hjelpe andre,» sier Artem i dag. Vi har fått erfare hvor kort avstanden mellom «jeg har det bra» og «jeg trenger hjelp» kan være. ADRAs frivillige har gitt mat, økonomisk hjelp og husly. De har tilbudt tilfluktsentere, og sørget for varme og lys.

  I 2022 hjalp ADRA-nettverket 7,5 millioner mennesker i Ukraina. Dette er signifikant.

  Helt konkret snakker vi om –

  • 18 299 705 brød
  • 5500 tonn dagligvarer
  • 225 729 kontantkuponger for mat, verdi 17 mill. kr.
   235 558 mennesker har fått psykososial støtte og juridisk hjelp.
  • 24 559 er evakuert til trygge områder i eller utenfor landet
  • 58 195 har fått rent vann

  Hjertelig varmt velkommen til ADRAs jubileum i Mortensrud kirke.  Uten menigheten og alle støttespillere, som deg – hadde ikke ADRA fantes.


   

 • Offer til Sommerfryd

  Lagt ut av Anonym den 18. April 2023

  I Mjøndalen ble offeret til Sommerfryd tatt opp en uke tidligere enn i andre menigheter. Det kom inn 11.835 kr. Sommerfryd er Adventistkirkens eneste leirsted i Norge. Det har vært i menighetens eie siden begynnelsen av 1950-tallet. Generasjoner av barn og tenåringer har på Sommerfryd møtt venner, menigheten og en Gud som bryr seg.

  Det årlige offeret til Sommerfryd i Adventistkirkens menigheter hjelper oss til å drifte, ta vare på og utvikle leirstedet slik at nye generasjoner kan få glede av å møtes på Sommerfryd.

  Du kan fortsatt gi til Sommerfryd her, via vår giverside,
  til bankkonto 3000.30.33100 (merk innbetalingen "Sommerfryd"),
  eller  Vippsnummer 17268 (velg Sommerfryd)

  Takk for din gave, og takk til dere som allerede har gitt en gave til årets store prosjekt med sikring rør og utbedring av renseanlegget og veien.

   

 • Begravelse 5. januar

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 05. Januar 2023

  Begravelsen vil være i Adventkirken i Mjøndalen førstkommende torsdag, 5. januar, kl. 15.00. Alle er hjertelig velkomne til å delta i begravelsen under seremonien i kirken og i minnestunden like etterpå i kirkens festsal. Seremonien ved graven vil være på Haug kirkegård i Hokksund fredag 6. januar kl. 10.00. Den er også åpen for alle som vil være til stede.
  Se minnesiden hvor du også kan gi en gave.
 • Invitasjon

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 27. Oktober 2022


  «Det kommer en dag, da du blir gammel og grå, da må du ikke glemme dine elever små!» skrev elevene mine på Rosendal i 1994.

   Den profetien er for lengst gått i oppfyllelse. Nå er dagene kommet!  Jeg ble 70 år i sommer. Men hvem bryr seg om slikt midt i sommerferien? Det var bare amerikanerne i Norge som laget litt ekstra halloi den dagen. Nå har imidlertid kona mi og barna våre våknet og mener at det er på tide med en aldri så liten markering.

  Litt motvillig har jeg akseptert idéen og sier:  

  Hjertelig velkommen til en vidløftig markering av mine 70 leveår! Til et festlig selvkritisk og usminket tilbakeblikk, men enda mer et naivt og kan hende urealistisk blikk inn i fremtiden!

  Hvem er invitert: Alle som har et minimum av tilknytning til Mjøndalen Adventkirke og som har en viss anelse om hvem jeg er og som har tid og lyst til å delta på en konstruktiv og festlig måte og som ar bryet med å sende en sms til 476 45 166 ved å skrive: Lasse 70 år og navnet sitt, er herved invitert!

  Når: Søndag 13. november kl. 14.00 – 18.00!

  Hvor: Festsalen i Adventkirken Mjøndalen


  Broderlig, vennlig, kjærlig og forventningsfull hilsen fra

  Lasse

 • HalloVennParty

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 23. Oktober 2022

  For alle barn(under 5 år må ha med en voksen), mandag 31. oktober kl 17.30-19.30.
  Arr: Adventistkirken, Misjonskirken Betel og Senterkirken. • Bønneuken 5. - 12. november

  Lagt ut av Anonym den 21. Oktober 2022

  Kjære menighet!

  Bønneuken er et lysglimt i den mørke årstid. I år samles vi under mottoet «Jeg vil gå». For 2000 år siden kom Jesus med invitasjonen til en liten gruppe fiskere: «Kom, følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneskefiskere! Straks lot de garnet ligge og fulgte ham.» Livet deres ble forvandlet for alltid. Den dag i dag kaller Jesus folk til å være hans disipler. I år vil vi sette av tid sammen med Jesus i denne bønneuken, der vi vil se på hva det vil si å være hans følgesvenner. Samlingene blir i kirken på følgende tidspunkt:

  • Lørdag 5/11 kl. 11.15: Gudstjeneste og tale ved Nina Myrdal
  • Søndag 6/11 kl. 18.30 «Hva er en disippel?»
  • Mandag 7/11 kl. 18.30 «Vokse som en Jesu disippel»
  • Tirsdag 8/11 kl. 18.30 «Å leve som disippel»
  • Onsdag 9/11 blir det ikke bønnesamling, men onsdagskafé fra kl. 15.30 til 18.00 og «Friskere Liv»  fra 18.00 til 19.00
  • Torsdag 10/11 kl. 18.30 «Hva det koster å være en disippel»
  • Fredag 11/11 kl. 18.30 «Gleden ved å være disippel». Det blir nattverd og «agape-fest» den kvelden
  • Lørdag 12/11 kl. 11.15: Gudstjeneste og tale ved Reidar J. Kvinge

  PS! Det blir også et tilbud for barna gjennom hele bønneuken.

  Hjertelig velkommen til samtale, bibel og bønn!

  Beste hilsener

  Pastor Reidar

 • Internasjonal kveld 29. oktober

  Lagt ut av Anonym den 21. Oktober 2022

  Vi starter kl. 17.30 med et program. Det vil bli sang, musikk og kulturelle innslag, og vi er så heldig at Monette Indahl, som jobber i ADRA, vil fortelle oss om deres innsats for å fremme psykisk helse i prosjektene, og litt om deres arbeid for Ukraina. 

  Det vil bli salg av mat med smak fra forskjellige land, og et ADRA-marked med salg av diverse håndarbeid, noe spiselig og annet. All inntekt fra kvelden vil gå til ADRA sitt viktige arbeid. Barn og voksne i alle aldre velkommen. Håper å se deg! Hilsen Anne, Heidi, Eunice og Samantha 

  Har du lyst til å bidra med noe til ADRA-markedet, om det er i form av håndarbeid, ting og tang eller noe spiselig (kanskje hjemmebakst, julebakst, hjemmelaget vegetarmat eller annet som kan fryses), så tar vi imot med stor takk! Ta kontakt med Heidi Fossum Gustavsen tlf.: 976 32 137 eller Samantha Naylor tlf.: 984 34 522. 


   

 • Gjestebud

  Lagt ut av Anonym den 17. Oktober 2022

  Vi inviterer deg til Gjestebud søndag 30.oktober i Mjøndalen. I år skal vi feire frivilligheten!

  Tid: søndag 30.oktober 2022, kl 16.00-19.00

  Sted: Adventistkirken, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen

  Vi måtte kaste inn håndkleet i 2020 på grunn av smittesituasjonen. Det var første gang i Gjestebudets 15-årige historie vi måtte avlyse.

  I høst, den 30. oktober planlegger vi det 16. Gjestebudet og gleder oss veldig til å kunne være sammen igjen!

  I samarbeid med Drammen kommune ønsker styret i Gjestebud å synliggjøre og takke for den innsatsen som er gjort av frivillige foreninger, fagfolk og tillitsvalgte i Drammen. Vi inviterer til en takknemlighetsfest der vi feirer og takker for samhold og fellesskap gjennom disse svært krevende månedene.

  Årets Gjestebud byr på samtaler med ildsjeler som gjør en forskjell på forskjellige områder for kommunens innbyggere. Vi får kulturelle innslag og prominente gjester, men i hovedsak dreier Gjestebud 2022, i frivillighetens år, seg om alt det flotte folk engasjerer seg i.

  Gjestebud er en urgammel tradisjon. Samling rundt et gjestfritt bord er grunnlag for vennskap og fredelig sameksistens. Fremmede blir venner i kretsen rundt bordet.

  Velkommen til bordfellesskap – til inspirasjon, kulturopplevelse og gode samtaler.

  Med vennlig hilsen
  Bijan Gharakhani, styreleder

  Mer info og påmelding (gratis) finner du på Gjestebud.net. Skriv hvem/hvilken organisasjon du representerer i boxen «Surname».

  Det serveres vegetarmat. Har du spørsmål om arrangementet, kan du kontakte
  anne@kirkeligdialogsenter.no tlf.: 916 65 196  Arrangementet er gratis og påmelding er åpnet. Klikk her!
 • Hilsen fra Litauen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 26. September 2022

  Vi har fått en hyggelig video-hilsen med takk for den hjelpen de mottar. Tingene de mottar blir fordelt til mennesker som lever i fattige kår. 
  Hjelpen går i første rekke til alenemødre og store barnefamilier i landsbyer som ikke har så lett tilgang til hjelp fra det offentlige. 

 • Misjon 10/40 sabbat

  Lagt ut av Anonym den 17. September 2022

  Lørdag 8. oktober kommer pastor Wisam Ali til Mjøndalen for å tale om sitt liv og sin tjeneste. I dag er Wisam pastor i Nasaret, byen der Jesus vokste opp. Byen har dag en hovedsakelig arabisk befolkning. Wisam er selv araber, tidligere muslim og var på god vei til å bli Imam.

  Men Gud ville det annerledes. Han vil dele sin omvendelseshistorie med oss i det første møte som begynner 10:30. Det er viktig å få med seg bakgrunnen for å forstå bedre hvordan Gud også i vår tid leder mennesker i den muslimske verden til tro på Jesus.

  Det tas opp kollekt til Misjon 10/40s arbeid i Nasaret. Wisam vil også si mer om dette på ettermiddagsmøte.

  Vipps til Misjon 10/40: 594956

  Program:

  Kl. 10:00 Min historie, Wisam Ali deler sitt vitnesbyrd.

  Kl. 11.15 Gudstjeneste

  Kl. 13:00 Felles lunsj (potluck)

  Ettermiddagsmøte blir ca 14:30

 • Flom i Pakistan

  Lagt ut av Anonym den 03. September 2022

  Hjelp ADRA å hjelpe! 1/3 av Pakistan står under vann og 33 millioner mennesker er rammet. Så langt har flommen tatt over 1200 menneskeliv, melder NRK.

  ADRA samarbeider med Karachi Adventist Hospital om å hjelpe etter den store flommen i Pakistan. Sykehuset har allerede sendt ut en mobil klinikk i Sindh-provinsen, og planlegger å sende ut enda en klinikk. ADRA vil distribuere mat til rammede familier.
  Hjelp ADRA å hjelpe: https://gi.adranorge.no/nodhjelp/pakistan

 • Kirkemorro, et program for alle!

  Lagt ut av Anonym den 26. August 2022

  Vi ønsker barn og voksne i alle aldre velkommen til å bli med på Kirkemorro i Adventistkirken Mjøndalen lørdag 15.oktober fra kl 10.30 til 13.00. 
  Vi skal feire fellesskap og Guds gaver med en stor høsttakkefest.
  Programmet består av stasjonsbaserte, morsomme og kreative aktiviteter, en interaktiv samlingsstund og servering av god vegetarisk mat.
  Alt er gratis og alle er velkommen! 
  Det er ikke et barneprogram, men et program på barnas premisser som legger til rette for at flest mulig, både barn og voksne, kan være aktive deltakere når vi møtes i kirken for tilbedelse og fellesskap. 
 • Adventistjente fra Mariupol filmet ødeleggelsene

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 08. April 2022

  Femten år gamle Alena Zagreba fra Mariupol filmet krigens første uke.
  Les hele saken på adventist.no, hvor det også er link til hennes film.
 • Påfyll

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 12. Februar 2022

  Hver onsdag i februar kl. 19 har du mulighet til å være med via TEAMS for å lære noe nytt på kjøkkenet av erfarne folk! Du kan enten se på eller være med å lage samtidig! TRYKK HER for handlelister, teams link og MYE MER! Deltar du er du også med i trekningen av en PREMIE. Ny PREMIE hver kveld!!!
 • Kristendommen under lupen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 28. Januar 2022

  Hjertelig velkommen til en ny kveld med Kristendommen under lupen!

  Torsdag 3. februar starter vi med dommen over Babylon i kapittel 17. Babylon blir beskrevet som en kvinne og har et hemmelig navn: «Babylon den store, mor til horene og til alt som er motbydelig.» Hvem er hun egentlig? Er det mulig å identifisere henne? Vi får se. Kanskje du har et godt forslag?

  Å lese Jesu Kristi Åpenbaring er en utfordrende oppgave, men vi skal heldigvis ikke utarbeide en fasit. Vi skal bare lese Bibelen med et åpent sinn og lytte til hverandres kommentarer, spørsmål og assosiasjoner.

  Så hjertelig velkommen til Festsalen i Adventkirken! Inviter gjerne med venner.

  Vi møtes torsdag 3. februar kl. 19.00. Vi starter kvelden med et enkelt kveldsmåltid eller bare litt frukt og kald og varm drikke. Vi får se hvordan koronasituasjonen er. Som vanlig er vi ferdig presis kl. 21.00.  Hjertelig velkommen!

  Vh Lasse
 • Bibelgruppe

  Lagt ut av Anonym den 11. November 2021

  Velkommen til bibelgruppe Tirsdag 16.nov kl.19.00
   Alle er hjertelig velkommen.
  Hilsen Anneli.    
  Thorstadbakken 5,3300 Hokksund
  99588260

 • Internasjonal kveld med julemarked til inntekt for ADRA/Hjelpeasjon

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 06. November 2021

  Lørdag 20. november

  Kl. 16.30- Julemarkedet åpner.

  Kl. 17.00- Program i kirkesalen med representanter fra noen av de over 20 nasjonene som er representert i menigheten. Det vil bli tatt opp kollekt.

  Kl.18.00- Salg av vegetarmat med innslag fra forskjellige land. Julegrøt til barna:-) Julemarkedet fortsetter. 

  Velkommen barn og voksne i alle aldre! Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Samantha (tlf. 984 34 522), Eunice (tlf. 928 91 746) eller Heidi (tlf. 976 32 137). All inntekt fra kvelden går til ADRA/hjelpeaksjon 2021.

 • BØNNEUKEN 2021

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 24. Oktober 2021

  Sabbaten 6/11 kl. 11.15: Gudstjeneste i kirken

  Søndag 7/11 kl. 18-20: Bønneseminar på Zoom v/Line NielsenLes mer her.

  Mandag 8/11 kl. 18.30: Bønnemøte i kirken

  Tirsdag 9/11 kl. 18.30: Bønnemøte i kirken

  Onsdag 10/11 kl. 15.30-18: Onsdagskafé;
  kl. 18.00: «Friskere liv» foredrag i kirken 
  kl 21.30: Bønnemøte på Zoom

  Torsdag 11/11 kl. 19.00: «Kristendommen under lupen» i kirken
  kl. 21.30: Bønnemøte på Zoom

  Fredag 12/11 kl. 18.30: Nattverdgudstjeneste og «agape-fest» i kirken

  Sabbaten 13/11 kl. 11.15: Gudstjeneste i kirken;

  Kl. 19.00: Stort landsdekkende og direktesendt ADRA-program fra Adventistkirken Mjøndalen. Alle er hjertelig velkommen til å møte fysisk i kirken den kvelden. Det ville være fint med en fullsatt kirke.

  Bønneuken for barna
  SABU har i år laget en liten aktivitetspakke som går sammen med barnas bønneukelesninger i Adventnytt. Man betaler bare for porto. En menighet kan for eksempel få tilsendt ganske mange sett i en Norgespakke for bare 70 kroner! Les mer her om hva det handler om.

   

 • Aktiviteter du bør få med deg

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 22. Oktober 2021

  Onsdagskaféen starter 27. oktober kl. 15.30 - 18.00.

  Etter kaféen blir det foredrag i Friskere liv-serien kl. 18.00 - 19.15 Foredragsholder: Linn Helene Stølen. Hun er klinisk ernæringsfysiolog. Jobber for tiden ved Rikshospitalet. Tittel på foredraget er: Plantebasert kosthold - for helse og klima Det handler om hva vi bør spise for å leve godt og lenge. Foredraget handler også om hvordan maten påvirker klimaet, betydningen av ultraprosessert mat, tarmbakterier og fiber.

  Torsdag 28. oktober kl. 19.00 starter vi opp igjen med Kristendommen under lupen. Vi leser Johannes Åpenbaring med nye briller og åpent sinn. Tema for denne kvelden er kapittel 11 og 12.

  Fredag 29. oktober kl. 18.00 inviterer vi kveldsmåltid og Lets talk med dr. Jan Paulsen. I en uformell og uhøytidelig tone spør vi Adventistkirkens tidligere verdensleder om ulike utfordringer Adventistkirken har rundt om i verden.

 • Hjelpeaksjon - Direktesending

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. Oktober 2021

  Direktesending 13. november


  Høsten er Hjelpeaksjonstid
  for ADRA og Adventistkirken i Norge sammen. Menigheter og skoler over hele landet har vist stor oppfinnsomhet for innsamlingen gjennom mange år, og dette ble aktualisert både i år og i fjor, fordi dør-til-dør-innsamling har vært vanskelig å få til mange steder. 
   
  I direktesendingen fra Adventistkirken i Mjøndalen 13. november kl. 19, vil vi feire Hjelpeaksjonen med aktive innslag fra hele landet, heie på hverandre og glede oss over resultatene. Vi skal minne hverandre om at det er Jesus som kaller oss til tjeneste for vår neste; som kaller oss til å vise trofasthet, raushet og samfunnsansvar etter hans eksempel. Vi skal også få høre takken fra de som får hjelp og nye muligheter i livet, mye på grunn av vår innsats.
   
  Sendingen strømmes direkte lørdag 13 november kl. 19.00 fra www.adranorge.no/alleengasjert
 • Barnesabbatskolen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 01. Oktober 2021

  2.10 og 9.10 som er sabbater i høstferien, blir alle barna i gymsalen på Rosendal skole. Det blir aktivitet og andakt.

   

   Vi starter med vanlig sabbatskole etter høstferien sabbaten 16.10. Da vil barna bli delt inn i grupper etter alder og bli i barnesabbatskoleavdelingen i kirken. 

  Aldersinndelingen blir 0-6 år, 1-3. klasse, 4-7. klasse, 8. klasse +

   

  Det kan hende vi må justere på alderstrinnene, men prøver det først.


   

 • Parweekend på Sundvolden

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 23. September 2021

  Vellkommen til parweekend på Sundvolden Hotell 5-7 november. Romantisk hotell, god mat, tid til bare dere, påfyll og undervisning.
  Mer info og påmelding på www.sabu.no/parweekend.

  Caption

   


   

 • Bønnemøte på Zoom

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 22. September 2021

  Bønnetjenesten i Adventistkirken inviterer til bønnemøte på zoom hver onsdag fra 18:30 til 19:30. Alle er hjertelig velkommen.

  Eller klikk her så kommer du direkte på: Bønnemøtet.

 • VISJONSHELG - HVA ER DIN DRØM FOR MENIGHETEN?

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 16. September 2021

  Adventistkirken Mjøndalen, 24. og 25. september
  Gjestetaler/inspirator: Harald Giesebrecht
  Programmet starter med kveldsmat fredag kveld kl. 18.00 og avslutter lørdag kveld kl. 18.30.
  På sabbaten er det parallelle aktiviteter for barn og unge, men de kan også delta på programmet sammen med Harald og resten av menigheten. Foreldrene kan vurdere hva som passer for sine barn. 
  Hjertelig velkommen!

  Program:

   

  Fredag                  

   

  Kl. 18.00 – 19.00

  Velkommen og mat

  Kl. 19.00 – 21.00

  Samling – Kraften i bilder - Refleksjon, undervisning og øvelse

   

   

  Sabbaten

   

  Kl. 10.00 – 11.00

  Samling – Bibelens drøm for menigheten
  Barnesabbatskole: 0-10 år er i gymsalen
                                10 år og oppover er ute

  Kl. 11.15 – 12.00

   Gudstjeneste – Hvorfor skulle det være banalt å snakke om kjærlighet

  Kl. 12.30 – 14.00

  Lunsj

  Kl. 14.00 – 15.00

  Fellesskapsbygging rundt verdier -  aktiviteter og refleksjon
  (I gymsalen på Rosendal)
  For barn: Uteaktivitet (lenger hvis det er gøy og fint vær)

  Kl. 15.00 – 15.15
  Kl. ca 15 - 18.15

  Pause
  Barn og unge: Aktiviteter i barnesabbatskoleavdelingen, hobby, lek og spill.

  Kl. 15.15 – 16.30

  Din drøm for menigheten (aktiviteter og refleksjon)
  (I gymsalen og i grupper)

  Kl .16.30 – 16.45

  Pause

  Kl. 16.45 – 18.15

  Vår drøm for menigheten – Veien videre
  (I gymsalen)

  Kl. 18.15 -

  Mat

  Husk påmelding, Du finner skjema her.   • ADRA-løp på Rosendal skole

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 03. September 2021

  Torsdag 16. september kl. 11.00-13, arrangerer Rosendal skole ADRA-løpet for 10. året på rad. Elevene skal løpe i 60 minutter rundt et merket område på 300 meter. Jo flere runder de løper, jo mer penger går til ADRA. Vi ønsker oss en heiagjeng fra menigheten, og lurer på om du kan være villig til å hjelpe oss med å heie og motivere, telle runder eller sponse med penger. Ta kontakt med Karoline Stølen på karolinemyklebust.stolen@rosendalskole.no eller telefon 45263698.


 • Barnesabbatskolen førstkommende

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 03. September 2021

  Velkommen til kirken på sabbaten. Denne sabbaten er for hele menighetsfamilien, voksne, barn og unge. Vi inviterer til sang sammen med noen Seven jenter og en kreativ gudstjeneste med Jarle Waldemar.
  Jarle Waldemar er pastor i Filadelfiakirken i Drammen, han har skrevet over 40 bøker, og han er kjent for å ha utgitt flere cd plater med barnesanger.
  Denne sabbaten hadde vi planer om både mat, leker og fellesskap for alle etter gudstjenesten, men på grunn av smitte situasjonen blant barn og unge spesielt, har vi valg å avlyse dette og barnesabbatsskoletilbudet. Det er synd. Men håper at så mange som mulig blir med på denne flotte gudstjenesten.
  Vi gleder oss til å seg deg og mange flere.
   
 • Barnesabbatskolens aktiviteter

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 20. August 2021

  Aktiviteten i barnesabbatskolen de neste sabbatene:

  Vi fortsetter med aktiviteter ute på områdene ved kirken og i gymsalen på Rosendal. Barn og ungdommer kan leke og gjøre aktiviteter sammen og vi har også en andakt underveis.

  Vi planlegger barnesabbatskole for barna hver sabbat fremover (unntatt sabbaten 4.9). Det blir to grupper (0-10 år og 10 år og eldre). En gruppe i gymsalen og en gruppe ute. Vi bytter på annenhver sabbat hvem som er ute eller inne. 


   

 • Barnesabbatskolen i juli

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 13. Juli 2021

  Vi ønsker å ha et tilbud til barna i kirken. I sommer vil vi ha uteaktiviteter med andakt i barnesabbatskoletiden på området utenfor kirken. Det vil bli to voksne som arrangerer dette for alle aldersgrupper. 
  Det er viktig å ha fokus på lek og aktivitet og det å bli kjent med hverandre igjen.
 • Påmelding til gudstjenestene

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 25. Juni 2021

  Husk å melde at du ønsker å komme på gudstjenestn. 
  Du finner link til alle gudstjenestene frem til 14. august her.
 • Sabbatskolen NB! ny tid: kl 09.45

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 11. Juni 2021

  Velkommen til digital sabbatsskole på Zoom. Fint om du kobler deg opp noen minutter før, så vi kan starte på tiden.

  Bibelstudiegruppa finner du her!

  Det finnes også en nasjonal sabbatsskole som du kan delta på her.


 • Kveldsandakt og bønnefellesskap på Zoom tar en pause

  Lagt ut av Anonym den 11. Juni 2021

  Takk til alle som har deltatt i kveldssamlingene med andakt, fellesskap og bønn.

  Vi tar en pause fra disse samlingene nå i sommerukene. Følg med på kunngjøringen vedrørende oppstart igjen til høsten. • Spis plantebasert på Onsdagscaféen

  Lagt ut av Anonym den 15. Januar 2020

  Cafédagene 18. mars og 1. april er avlyst som vårt bidrag i den nasjonale dugnaden for å begrense smittespredningen av COVID-19.Bildet er tatt av <a href="https://pixabay.com/no/users/iXimus-2352783/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4893276">Vektor Kunst</a> fra <a href="https://pixabay.com/no/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=4893276">Pixabay</a>

  Adventistkirken står i en lang tradisjon der forebyggende helse er viktig, og vi har et ansvar overfor både menighetsmedlemmer, ansatte og publikum. 

  Alle oppfordres til å følge godt med på helsemyndighetenes anbefalinger og være nøye med å gjennomføre personlige smitteverntiltak anbefalt av Folkehelseinstituttet.

   

  Mer informasjon kan leses på Adventistkirkens nettsider


  Image by <a href="https://pixabay.com/users/REDQUASAR-4694717/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">REDQUASAR</a> from <a href="https://pixabay.com/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2117315">Pixabay</a>


  Interessert i å få tilsendt informasjon?

  Meld deg på vårt nyhetsbrev i skjemaet under

  * obligatorisk felt

  Vennligst velg alternative måter du vil tillate Adventistkirken Mjøndalen å kontakte det på:

  Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på linken nederst i våre eposter. For informasjon personvern kan du besøke vår nettside.

  Vi bruker Mailchimp som vår informasjonsplatform. Ved å klikke på “Send inn”-knappen nedenfor, godtar du at din informasjon overføres til Mailchimp for behandling. Les mer om Mailchimp's personvernregler her.


 • Kirkemorro oktober 12 2019

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 21. September 2019

  Lørdag 12. oktober kl. 10.30 -13 arrangerer Adventistkirken Mjøndalen arrangere Kirkemorro.
  Vi ønsker barn og familier og alle som ønsker å oppleve fellesskap på barnas premisser velkommen til aktivitet og fellesskap. Først blir det aktivitetsposter i hele kirken før det blir et par sanger og en bibelfortelling i kirkesalen. Det hele avsluttes med lunsj hvor alle deltakere og arrangører koser seg sammen.

  .

 • Alltid beredt

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 07. September 2019

  Eget program for barna.


  Du kan se møtene direkte på:
  Facebook eller Youtube


 • Strømming av gudstjenestene

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 06. September 2019  Vi vil fortsette utover høsten med strømming av gudstjenestene i kirka. Direktesendingene kan du se på menighetens facebookside eller youtube-kanal og alt vi gjør opptak av vil ligge tilgjengelig slik at du kan benytte det når du ønsker det.

  Vi vil ikke overføre alle gudstjenestene fremover, men flere av dem.
  Vi håper også du klikker liker-knappen på facebook når du ser på opptakene våre. På den måten vil flere bli gjort oppmerksom på hva vi har å tilby.

  Her kan du se opptakene:
  Facebook
  Youtube • Formiddagstreff i Adventistkirken Mjøndalen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 09. Mai 2019

  VELKOMMEN til enkel mat og samtale!
  Onsdag 15. mai kl. 11.00 – 13.00

 • Gudstjenestene 27. april og 4. mai

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 20. April 2019

  27. april
  Gry Beate Marley er leder for ungdomsavdelingen, speidersjef, tenåringsarbeid. 27. april kommer hun som speidersjef. Da skal det være speidervigsel.

  4. mai
  Harald Giesebrecht er medarbeider i ungdomsavdelingen. Det er alltid interessant og givende å høre ham tale.
  Han vil tale om "Da menigheten var familie". Hvis Gud er kjærlighet, Guds lov handler om kjærlighet, varemerket til Jesusetterfølgerne er kjærlighet og menigheten er Guds familie - hvordan kan vi overbevise barna og ungdommen om at det er sant? Tekst Ef 4:19
 • Påsken - fra lidelse til seier

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 08. April 2019

  PÅSKEN FORANDRER ALT– DEL 2

  Jesu død, begravelse og oppstandelse skjedde i løpet av tre dager.

  • Fredagen var en lidelsens dag
  • Sabbaten var en dag med tvil og frustrasjon
  • Oppstandelsesdagen var en dag fylt av håp, glede og seier

  Pastor Reidar J. Kvinge deler tanker rundt lidelse, tvil og frustrasjon, og hvordan vi kan finne glede og seier gjennom Jesu oppstandelse.

 • JOD - UHYRE VIKTIG! For hvem, for hva, fra hvor?

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 01. April 2019

  Onsdag 3. april forteller Foredragsholder Helle Margrethe Meltzer, forskningssjef ved Folkehelseinstituttet, om betydningen av jod for befolkningens helse. 
  Foredraget begynner kl 18.00 og varer ca en time. 
  Dette er en fri tjeneste og uten kostnad for alle interesserte.

  Les mer her. • REDDET

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 22. Mars 2019

  Konferansen «REDDET» er et arrangement laget både for og av unge voksne.
  Det er begrenset antall plasser, deltakelse forutsetter påmelding(NB! frist 24. mars)
  Denne helgen er til for å inspirere til en levende, Kristus-sentrert adventisttro og skape et
  fellesskap på tvers av menigheter og distrikter. Gjestetaler i år er Bjørn Ottesen fra Newbold College.
  Mer informasjon om arrangementet finner du her.

  Mjøndalen menighet er hjertelig velkommen til å delta på hele arrangementet.
  Prisen er kr. 500,- for SABU medlemmer og
  kr. 600,- for ikke-medlemmer. Hvis du kun skal delta på sabbatsskole og gudstjeneste, er det gratis.
  Det blir egen sabbatsskole for menigheten den dagen, mens gudstjenesten blir felles.
  Sabbatsskolen begynner kl. 10.30 og gudstjenesten starter kl. 12.00.

  PS! Husk å meld deg på, dersom du skal delta på hele arrangementet som begynner fredag og slutter søndag.

 • Emosjonsfokusert terapi

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 01. Mars 2019

  Hjertelig velkommen til et nytt foredrag i Friskere liv-serien i Adventkirken Mjøndalen. Onsdag 6. mars kl. 18.00 får vi besøk av Berit Hogganvik. Hun er psykiatrisk sykepleier med egen praksis i Hokksund. 

  Hun kaller foredraget sitt: 

  EMOSJONSFOKUSERT TERAPI

  - JAKTEN PÅ DEN RETTE FØLELSEN


  Les mer her!
 • Kristendommen under lupen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 08. Februar 2019

  Hver torsdag setter vi Kristendommen under lupen i jakten på å forstå hvem Jesus er og hans plan for deg. 
  Vi leser som vanlig Bibelen med åpent sinn og tar imot alle kommentarer, spørsmål og assosiasjoner. Men hva med oss, kan vi lære noe av denne boken?

  Inviter gjerne med venner. Vi har god plass. Vi starter med å spise et enkelt måltid sammen før vi samtaler om kveldens tekst.

  TID: Torsdager kl. 19.00
 • Vegetarisk julebord

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 08. November 2018

  Det er igjen duket for årets sunneste og mest meningsfulle julebord! Det går av stabelen lørdag kveld 10. november klokken 18.00 i kirka vår. Overskuddet går også i år til ADRA. Her har du en kjempeflott og hyggelig anledning til å støtte ADRA.

  I år får vi konsert ved musikerne Siri og Dag Tofteng som synger og spiller gitar og vår egen Solveig som skal spille et par stykker på fiolin.

  Sett av denne kvelden til et hyggelig sosialt fellesskap og masse god julemat, og ta med deg gode venner og kontakter!

  Hjertelig velkommen!

 • Bønneuka 2018 | Betydningen av Guds ord.

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 26. Oktober 2018

  Det blir samlinger hver kveld fra mandag til fredag. Mandag kveld får vi besøk av Victor Marley og Willy Aronsen. Fredag kveld blir det «Agape-fest» med nattverd.

  Programmet blir som følger:
  Mandag 5/11 kl. 18.30: Møte med Victor Marley og Willy Aronsen
  Tirsdag 6/11 kl. 18.30: Ledelse v/menighetens egne
  Onsdag 7/11 kl. 18.30: Ledelse v/menighetenes egne
  Torsdag 8/11 kl. 19.00: Serien «Kristendommen under lupen» - studier i Daniels bok
  Fredag 9/11 kl. 18.30: «Agape-fest» med nattverd under ledelse av pastor Reidar J. Kvinge
  Lørdag 10/11 kl. 11.15: Gudstjeneste med Claes Lundstrøm som gjestetaler

 • Skolegudstjeneste 21. april

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 18. April 2018

  Rosendal skole er Adventkirkens grunnskole i Mjøndalen. Den er del av et verdensomspennende nettverk av Syvendedags Adventistkirkens utdanningsinstitusjoner fra grunnskolenivå til universiteter. 
  Vi ser frem til elevenes formidling gjennom sang, musikk og innlegg om "Verdier som hjelper oss i hverdagen!"
  Etter gudstjenesten inviterer vi til "Potluck" - et velsmakende vegetarisk måltid.
 • Onsdagscafé 25. april

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 17. April 2018

  Onsdag 25. april er sesongens siste "Onsdagscafé".

  På café-dagen sereverer vi vanligvis tre ulike vegetariske retter med varierende tilbehør og salater, enkelte er også veganske. Vårt mål er at alle kan finne noe de liker og tåler. Vi vil ha minst ett alternativ til dere med allergi mot gluten, nøtter eller laktose.  Menyen for 25. april finner du her.


  På cafédagene åpner vi serveringen kl 15.30 og lukker spisesalen kl 18.00.
  Kl 18.00 er du invitert til et nytt foredrag i "Friskere Liv" - serien. Foredragsholder denne gang er Johann Kaggestad. 

  Dette er siste cafédag før sommeren:  KOM OG SPIS!

 • Bibeldagen 2018

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 07. Januar 2018

  Adventistkirken i Mjøndalen feirer Bibeldagen 2018 den 27. januar.
  Vi får besøk av Reidun Ask fra Bibelselskapet.
  Bibeldagen er den årlige markeringen av Bibelens plass og betydning, i menigheten - både i Norge og i hele verden. I 2018 er det Syria og Irak som står i fokus. I seks år har krigen i Syria vart - et år lenger enn Andre verdenskrig varte i Norge. Den grufulle terroren og krigføringen til ISIS har drevet millioner på flukt. Også flere hundre tusen kristne har flyktet. Før krigen var det 2 millioner kristne i Syria og 1,5 millioner i Irak. Nå er det mindre enn en halv million kristne i begge landene.
  Men nå begynner mange å vende tilbake til byene sine, blant annet til de kristne byene på Ninive-sletta i Irak. De samler seg på nytt til gudstjeneste i utbrente og raserte kirker. Men alt av bilder, bøker og inventar er brent og ødelagt. Bildet er fra en kirke i byen Qaraqosh i nærheten av Mosul i Nord-Irak.
  Les mer om Bibeldagen.
 • Julevandring 9. desember

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 29. November 2017

  Den 9. desember kl 10 vil barnesabbatskolen ha sin julevandring i kirkesalen. Den kommer i stedet for vanlig barnesabbatskole. Vi opplever julefortellingen sammen. Om det er noen voksne som har lyst på julestemning er de hjertelig velkommen til å sitte og se på barna. Vi håper mange barn og voksne vil komme.
  Hilsen Barnesabbatskoleteamet.
 • OnsdagsCafé

  Lagt ut av Per Håkon Solberg den 12. November 2017

  Velkommen til Onsdagscafé i Adventistkirken.

  Se menyen her

  Priser
  Voksen: Middag & Dessert Kr. 115,-
  Middag Kr. 85,-
  Dessert Kr. 35,-
  Barn: Middag & Dessert Kr. 40,-
  Middag Kr. 25,-
  Dessert Kr. 20,-
  Familiepakke: 2 Voksne + 3 Barn Middag & Dessert Kr. 300
 • Proteiner - Myter og fakta? Onsdag 25.10.

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. Oktober 2017

   Onsdag 25. oktober kl 18.00 arrangerer vi et nytt foredrag i serien "Friskere liv". Denne gang er det Bjørn Skålhegg som er foredragsholder. Han er professor ved Universitetet i Oslo, avdeling for ernæringsvitenskap. I dette foredraget ser han på hva som er sant og hva som bare er myter når det gjelder proteiner? Hvordan tar kroppen imot proteinene? Hvilken nytte gjør de? Gir mye proteinpulver store muskler? Hvor mye proteiner trenger vi egentlig? Må vi spise kjøtt for å få nok proteiner eller kan vi få like gode proteiner fra planteriket? Se oversikt over hele foredragsserien.

Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:36, 09 Jun 2023

Slutt: 22:37, 10 Jun 2023