Opplysninger

 • Invitasjon

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 27. Oktober 2022


  «Det kommer en dag, da du blir gammel og grå, da må du ikke glemme dine elever små!» skrev elevene mine på Rosendal i 1994.

   Den profetien er for lengst gått i oppfyllelse. Nå er dagene kommet!  Jeg ble 70 år i sommer. Men hvem bryr seg om slikt midt i sommerferien? Det var bare amerikanerne i Norge som laget litt ekstra halloi den dagen. Nå har imidlertid kona mi og barna våre våknet og mener at det er på tide med en aldri så liten markering.

  Litt motvillig har jeg akseptert idéen og sier:  

  Hjertelig velkommen til en vidløftig markering av mine 70 leveår! Til et festlig selvkritisk og usminket tilbakeblikk, men enda mer et naivt og kan hende urealistisk blikk inn i fremtiden!

  Hvem er invitert: Alle som har et minimum av tilknytning til Mjøndalen Adventkirke og som har en viss anelse om hvem jeg er og som har tid og lyst til å delta på en konstruktiv og festlig måte og som ar bryet med å sende en sms til 476 45 166 ved å skrive: Lasse 70 år og navnet sitt, er herved invitert!

  Når: Søndag 13. november kl. 14.00 – 18.00!

  Hvor: Festsalen i Adventkirken Mjøndalen


  Broderlig, vennlig, kjærlig og forventningsfull hilsen fra

  Lasse

 • HalloVennParty

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 23. Oktober 2022

  For alle barn(under 5 år må ha med en voksen), mandag 31. oktober kl 17.30-19.30.
  Arr: Adventistkirken, Misjonskirken Betel og Senterkirken. • Bønneuken 5. - 12. november

  Lagt ut av Anonym den 21. Oktober 2022

  Kjære menighet!

  Bønneuken er et lysglimt i den mørke årstid. I år samles vi under mottoet «Jeg vil gå». For 2000 år siden kom Jesus med invitasjonen til en liten gruppe fiskere: «Kom, følg meg, så vil jeg gjøre dere til menneskefiskere! Straks lot de garnet ligge og fulgte ham.» Livet deres ble forvandlet for alltid. Den dag i dag kaller Jesus folk til å være hans disipler. I år vil vi sette av tid sammen med Jesus i denne bønneuken, der vi vil se på hva det vil si å være hans følgesvenner. Samlingene blir i kirken på følgende tidspunkt:

  • Lørdag 5/11 kl. 11.15: Gudstjeneste og tale ved Nina Myrdal
  • Søndag 6/11 kl. 18.30 «Hva er en disippel?»
  • Mandag 7/11 kl. 18.30 «Vokse som en Jesu disippel»
  • Tirsdag 8/11 kl. 18.30 «Å leve som disippel»
  • Onsdag 9/11 blir det ikke bønnesamling, men onsdagskafé fra kl. 15.30 til 18.00 og «Friskere Liv»  fra 18.00 til 19.00
  • Torsdag 10/11 kl. 18.30 «Hva det koster å være en disippel»
  • Fredag 11/11 kl. 18.30 «Gleden ved å være disippel». Det blir nattverd og «agape-fest» den kvelden
  • Lørdag 12/11 kl. 11.15: Gudstjeneste og tale ved Reidar J. Kvinge

  PS! Det blir også et tilbud for barna gjennom hele bønneuken.

  Hjertelig velkommen til samtale, bibel og bønn!

  Beste hilsener

  Pastor Reidar

 • Internasjonal kveld 29. oktober

  Lagt ut av Anonym den 21. Oktober 2022

  Vi starter kl. 17.30 med et program. Det vil bli sang, musikk og kulturelle innslag, og vi er så heldig at Monette Indahl, som jobber i ADRA, vil fortelle oss om deres innsats for å fremme psykisk helse i prosjektene, og litt om deres arbeid for Ukraina. 

  Det vil bli salg av mat med smak fra forskjellige land, og et ADRA-marked med salg av diverse håndarbeid, noe spiselig og annet. All inntekt fra kvelden vil gå til ADRA sitt viktige arbeid. Barn og voksne i alle aldre velkommen. Håper å se deg! Hilsen Anne, Heidi, Eunice og Samantha 

  Har du lyst til å bidra med noe til ADRA-markedet, om det er i form av håndarbeid, ting og tang eller noe spiselig (kanskje hjemmebakst, julebakst, hjemmelaget vegetarmat eller annet som kan fryses), så tar vi imot med stor takk! Ta kontakt med Heidi Fossum Gustavsen tlf.: 976 32 137 eller Samantha Naylor tlf.: 984 34 522. 


   

 • Gjestebud

  Lagt ut av Anonym den 17. Oktober 2022

  Vi inviterer deg til Gjestebud søndag 30.oktober i Mjøndalen. I år skal vi feire frivilligheten!

  Tid: søndag 30.oktober 2022, kl 16.00-19.00

  Sted: Adventistkirken, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen

  Vi måtte kaste inn håndkleet i 2020 på grunn av smittesituasjonen. Det var første gang i Gjestebudets 15-årige historie vi måtte avlyse.

  I høst, den 30. oktober planlegger vi det 16. Gjestebudet og gleder oss veldig til å kunne være sammen igjen!

  I samarbeid med Drammen kommune ønsker styret i Gjestebud å synliggjøre og takke for den innsatsen som er gjort av frivillige foreninger, fagfolk og tillitsvalgte i Drammen. Vi inviterer til en takknemlighetsfest der vi feirer og takker for samhold og fellesskap gjennom disse svært krevende månedene.

  Årets Gjestebud byr på samtaler med ildsjeler som gjør en forskjell på forskjellige områder for kommunens innbyggere. Vi får kulturelle innslag og prominente gjester, men i hovedsak dreier Gjestebud 2022, i frivillighetens år, seg om alt det flotte folk engasjerer seg i.

  Gjestebud er en urgammel tradisjon. Samling rundt et gjestfritt bord er grunnlag for vennskap og fredelig sameksistens. Fremmede blir venner i kretsen rundt bordet.

  Velkommen til bordfellesskap – til inspirasjon, kulturopplevelse og gode samtaler.

  Med vennlig hilsen
  Bijan Gharakhani, styreleder

  Mer info og påmelding (gratis) finner du på Gjestebud.net. Skriv hvem/hvilken organisasjon du representerer i boxen «Surname».

  Det serveres vegetarmat. Har du spørsmål om arrangementet, kan du kontakte
  anne@kirkeligdialogsenter.no tlf.: 916 65 196  Arrangementet er gratis og påmelding er åpnet. Klikk her!
 • Hilsen fra Litauen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 26. September 2022

  Vi har fått en hyggelig video-hilsen med takk for den hjelpen de mottar. Tingene de mottar blir fordelt til mennesker som lever i fattige kår. 
  Hjelpen går i første rekke til alenemødre og store barnefamilier i landsbyer som ikke har så lett tilgang til hjelp fra det offentlige. 

 • Misjon 10/40 sabbat

  Lagt ut av Anonym den 17. September 2022

  Lørdag 8. oktober kommer pastor Wisam Ali til Mjøndalen for å tale om sitt liv og sin tjeneste. I dag er Wisam pastor i Nasaret, byen der Jesus vokste opp. Byen har dag en hovedsakelig arabisk befolkning. Wisam er selv araber, tidligere muslim og var på god vei til å bli Imam.

  Men Gud ville det annerledes. Han vil dele sin omvendelseshistorie med oss i det første møte som begynner 10:30. Det er viktig å få med seg bakgrunnen for å forstå bedre hvordan Gud også i vår tid leder mennesker i den muslimske verden til tro på Jesus.

  Det tas opp kollekt til Misjon 10/40s arbeid i Nasaret. Wisam vil også si mer om dette på ettermiddagsmøte.

  Vipps til Misjon 10/40: 594956

  Program:

  Kl. 10:00 Min historie, Wisam Ali deler sitt vitnesbyrd.

  Kl. 11.15 Gudstjeneste

  Kl. 13:00 Felles lunsj (potluck)

  Ettermiddagsmøte blir ca 14:30

 • Flom i Pakistan

  Lagt ut av Anonym den 03. September 2022

  Hjelp ADRA å hjelpe! 1/3 av Pakistan står under vann og 33 millioner mennesker er rammet. Så langt har flommen tatt over 1200 menneskeliv, melder NRK.

  ADRA samarbeider med Karachi Adventist Hospital om å hjelpe etter den store flommen i Pakistan. Sykehuset har allerede sendt ut en mobil klinikk i Sindh-provinsen, og planlegger å sende ut enda en klinikk. ADRA vil distribuere mat til rammede familier.
  Hjelp ADRA å hjelpe: https://gi.adranorge.no/nodhjelp/pakistan

 • Kirkemorro, et program for alle!

  Lagt ut av Anonym den 26. August 2022

  Vi ønsker barn og voksne i alle aldre velkommen til å bli med på Kirkemorro i Adventistkirken Mjøndalen lørdag 15.oktober fra kl 10.30 til 13.00. 
  Vi skal feire fellesskap og Guds gaver med en stor høsttakkefest.
  Programmet består av stasjonsbaserte, morsomme og kreative aktiviteter, en interaktiv samlingsstund og servering av god vegetarisk mat.
  Alt er gratis og alle er velkommen! 
  Det er ikke et barneprogram, men et program på barnas premisser som legger til rette for at flest mulig, både barn og voksne, kan være aktive deltakere når vi møtes i kirken for tilbedelse og fellesskap. 
 • Adventistjente fra Mariupol filmet ødeleggelsene

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 08. April 2022

  Femten år gamle Alena Zagreba fra Mariupol filmet krigens første uke.
  Les hele saken på adventist.no, hvor det også er link til hennes film.
 • Påfyll

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 12. Februar 2022

  Hver onsdag i februar kl. 19 har du mulighet til å være med via TEAMS for å lære noe nytt på kjøkkenet av erfarne folk! Du kan enten se på eller være med å lage samtidig! TRYKK HER for handlelister, teams link og MYE MER! Deltar du er du også med i trekningen av en PREMIE. Ny PREMIE hver kveld!!!
 • Kristendommen under lupen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 28. Januar 2022

  Hjertelig velkommen til en ny kveld med Kristendommen under lupen!

  Torsdag 3. februar starter vi med dommen over Babylon i kapittel 17. Babylon blir beskrevet som en kvinne og har et hemmelig navn: «Babylon den store, mor til horene og til alt som er motbydelig.» Hvem er hun egentlig? Er det mulig å identifisere henne? Vi får se. Kanskje du har et godt forslag?

  Å lese Jesu Kristi Åpenbaring er en utfordrende oppgave, men vi skal heldigvis ikke utarbeide en fasit. Vi skal bare lese Bibelen med et åpent sinn og lytte til hverandres kommentarer, spørsmål og assosiasjoner.

  Så hjertelig velkommen til Festsalen i Adventkirken! Inviter gjerne med venner.

  Vi møtes torsdag 3. februar kl. 19.00. Vi starter kvelden med et enkelt kveldsmåltid eller bare litt frukt og kald og varm drikke. Vi får se hvordan koronasituasjonen er. Som vanlig er vi ferdig presis kl. 21.00.  Hjertelig velkommen!

  Vh Lasse
 • Bibelgruppe

  Lagt ut av Anonym den 11. November 2021

  Velkommen til bibelgruppe Tirsdag 16.nov kl.19.00
   Alle er hjertelig velkommen.
  Hilsen Anneli.    
  Thorstadbakken 5,3300 Hokksund
  99588260

 • Internasjonal kveld med julemarked til inntekt for ADRA/Hjelpeasjon

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 06. November 2021

  Lørdag 20. november

  Kl. 16.30- Julemarkedet åpner.

  Kl. 17.00- Program i kirkesalen med representanter fra noen av de over 20 nasjonene som er representert i menigheten. Det vil bli tatt opp kollekt.

  Kl.18.00- Salg av vegetarmat med innslag fra forskjellige land. Julegrøt til barna:-) Julemarkedet fortsetter. 

  Velkommen barn og voksne i alle aldre! Ved spørsmål ta gjerne kontakt med Samantha (tlf. 984 34 522), Eunice (tlf. 928 91 746) eller Heidi (tlf. 976 32 137). All inntekt fra kvelden går til ADRA/hjelpeaksjon 2021.

 • BØNNEUKEN 2021

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 24. Oktober 2021

  Sabbaten 6/11 kl. 11.15: Gudstjeneste i kirken

  Søndag 7/11 kl. 18-20: Bønneseminar på Zoom v/Line NielsenLes mer her.

  Mandag 8/11 kl. 18.30: Bønnemøte i kirken

  Tirsdag 9/11 kl. 18.30: Bønnemøte i kirken

  Onsdag 10/11 kl. 15.30-18: Onsdagskafé;
  kl. 18.00: «Friskere liv» foredrag i kirken 
  kl 21.30: Bønnemøte på Zoom

  Torsdag 11/11 kl. 19.00: «Kristendommen under lupen» i kirken
  kl. 21.30: Bønnemøte på Zoom

  Fredag 12/11 kl. 18.30: Nattverdgudstjeneste og «agape-fest» i kirken

  Sabbaten 13/11 kl. 11.15: Gudstjeneste i kirken;

  Kl. 19.00: Stort landsdekkende og direktesendt ADRA-program fra Adventistkirken Mjøndalen. Alle er hjertelig velkommen til å møte fysisk i kirken den kvelden. Det ville være fint med en fullsatt kirke.

  Bønneuken for barna
  SABU har i år laget en liten aktivitetspakke som går sammen med barnas bønneukelesninger i Adventnytt. Man betaler bare for porto. En menighet kan for eksempel få tilsendt ganske mange sett i en Norgespakke for bare 70 kroner! Les mer her om hva det handler om.

   

 • Aktiviteter du bør få med deg

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 22. Oktober 2021

  Onsdagskaféen starter 27. oktober kl. 15.30 - 18.00.

  Etter kaféen blir det foredrag i Friskere liv-serien kl. 18.00 - 19.15 Foredragsholder: Linn Helene Stølen. Hun er klinisk ernæringsfysiolog. Jobber for tiden ved Rikshospitalet. Tittel på foredraget er: Plantebasert kosthold - for helse og klima Det handler om hva vi bør spise for å leve godt og lenge. Foredraget handler også om hvordan maten påvirker klimaet, betydningen av ultraprosessert mat, tarmbakterier og fiber.

  Torsdag 28. oktober kl. 19.00 starter vi opp igjen med Kristendommen under lupen. Vi leser Johannes Åpenbaring med nye briller og åpent sinn. Tema for denne kvelden er kapittel 11 og 12.

  Fredag 29. oktober kl. 18.00 inviterer vi kveldsmåltid og Lets talk med dr. Jan Paulsen. I en uformell og uhøytidelig tone spør vi Adventistkirkens tidligere verdensleder om ulike utfordringer Adventistkirken har rundt om i verden.

 • Hjelpeaksjon - Direktesending

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 15. Oktober 2021

  Direktesending 13. november


  Høsten er Hjelpeaksjonstid
  for ADRA og Adventistkirken i Norge sammen. Menigheter og skoler over hele landet har vist stor oppfinnsomhet for innsamlingen gjennom mange år, og dette ble aktualisert både i år og i fjor, fordi dør-til-dør-innsamling har vært vanskelig å få til mange steder. 
   
  I direktesendingen fra Adventistkirken i Mjøndalen 13. november kl. 19, vil vi feire Hjelpeaksjonen med aktive innslag fra hele landet, heie på hverandre og glede oss over resultatene. Vi skal minne hverandre om at det er Jesus som kaller oss til tjeneste for vår neste; som kaller oss til å vise trofasthet, raushet og samfunnsansvar etter hans eksempel. Vi skal også få høre takken fra de som får hjelp og nye muligheter i livet, mye på grunn av vår innsats.
   
  Sendingen strømmes direkte lørdag 13 november kl. 19.00 fra www.adranorge.no/alleengasjert
 • Barnesabbatskolen

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 01. Oktober 2021

  2.10 og 9.10 som er sabbater i høstferien, blir alle barna i gymsalen på Rosendal skole. Det blir aktivitet og andakt.

   

   Vi starter med vanlig sabbatskole etter høstferien sabbaten 16.10. Da vil barna bli delt inn i grupper etter alder og bli i barnesabbatskoleavdelingen i kirken. 

  Aldersinndelingen blir 0-6 år, 1-3. klasse, 4-7. klasse, 8. klasse +

   

  Det kan hende vi må justere på alderstrinnene, men prøver det først.


   

 • Parweekend på Sundvolden

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 23. September 2021

  Vellkommen til parweekend på Sundvolden Hotell 5-7 november. Romantisk hotell, god mat, tid til bare dere, påfyll og undervisning.
  Mer info og påmelding på www.sabu.no/parweekend.

  Caption

   


   

 • Bønnemøte på Zoom

  Lagt ut av Rolf Angelsen den 22. September 2021

  Bønnetjenesten i Adventistkirken inviterer til bønnemøte på zoom hver onsdag fra 18:30 til 19:30. Alle er hjertelig velkommen.

  Eller klikk her så kommer du direkte på: Bønnemøtet.

Sabbatens begynnelseog slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 15:23, 02 Dec 2022

Slutt: 15:22, 03 Dec 2022