Våre gudstjenester på internett

Program på lørdag:

Kl. 09:45 Bibelgrupper på internett.  Merk tiden!

Vi begynner tidligere slik at det skal være mulig å rekke gudstjenesten i kirka for de som ønsker det og har booket plass. Bli med på Zoom.
For barn er det uteaktiviteter med andakt i barnesabbatskoletiden på området utenfor kirken.

Kl. 11:15 Gudstjeneste 31. juli

Taler er menighetens pastor, Reidar J. Kvinge

Kirken er åpen, men hvis det blir behov for smittesporing er det nødvendig at vi vet hvem som har vært i kirken den enkelte sabbat. Vennligst forhåndsregistrer deg her på hjemmesiden, da går ting raskere når du kommer til kirka.

Vi har dessverre ikke kapasitet til å strømme gudstjenestene i sommer. Planlagt oppstert er 14. august.


Samfunnet er på vei mot en normal situasjon, men det er fortsatt noen begrensninger. Vi kan være en forsamling på 100 personer, men det skal fortsatt være minst en meter mellom hver kohort og vi må registrere hvem som er til stede. Det er ingen krav om munnbind.
Ønsker du å komme i kirken på sabbaten, kan du melde deg på her.

 

Hele mitt liv

Jeg ble født til å gjenspeile Guds bilde. Han er mektig nok til å skape mitt univers, oppmerksom nok til å høre min bønn og kjærlig nok til å kalles selvoppofrende. Jeg finner min største glede i en reise mot et formål og en helhet.

Sabbatens begynnelse og slutt

Sunset

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 21:54, 30/07/2021

Slutt: 21:52, 31/07/2021

Vår tro

Syvendedagsadventistkirkens tro er ment å gjennomsyre hele livet. Den vokser ut av Bibelen som danner et overbevisende portrett av Gud. Du inviteres til å utforske, erfare og kjenne Den som ønsker å gjøre oss hele.

Finn ut mer