Jeg er født og oppvokst i Bergen. Mine foreldre var ikke bekjennende kristne, men det var et godt hjem å vokse opp i.Min far var fotograf for det meste. Vi hadde ikke allverden å rutte med. Jeg gikk på søndagskolen i Den norske kirke frem til puberteten. Deretter gikk jeg mine egne veier da jeg ikke hadde noen grenser å forholde meg til. Jeg ble ateist, men kom etterhvert i kontakt med en gren av New Age, ufologien. Senere ble det parapsykologi og okkultisme. En gang eksperimenterte jeg også med spiritisme, men jeg var aldri noe medium. Jeg kom bare lenger og lenger bort fra Gud, inntil han en dag grep inn i mitt liv og gav meg en 180 graders kurskorrektur, rykket meg som en brann ut av ilden og satte mine føtter på Klippen Jesus Kristus.

Jeg ble døpt i 1969 i Bergen av Rolf Kvinge. Det var den største begivenheten i mitt liv. Siden har jeg gledet meg i fellesskapet med Gud og menigheten. Jeg er takknemlig for Profetiens Ånd, som ledet meg til Gud og Bibelen. Jeg grep begjærlig alt lys jeg kunne få, og de ti bud var aldri noe problem - de er en beskyttelse for meg.

Jeg setter også stor pris på vårt helsebudskap,som har forbedret min helse og helt sikkert har hjulpet meg å forebygge diverse sykdommer. Jeg er 66 år, er fastlege på Geithus og er gift med Eli som jeg har to barn med, tvillingene David og Johannes.Vi bor i nærheten av Åmot i Modum.

Sabbatens begynnelse og slutt

Sted: Mjøndalen, Buskerud

Start: 22:10, 24/05/2024

Slutt: 22:12, 25/05/2024